فروش پستي مجموعه آموزش جامع توليد +طرح توجيهي احداث و بهره برداري کارگاه توليد نان فانتزي با ظرفيت 900 تن در سال | فروشگاه اینترنتی ایزیلی

فروش پستی مجموعه آموزش جامع تولید +طرح توجیهی احداث و بهره برداری کارگاه تولید نان فانتزی با ظرفیت ۹۰۰ تن در سال

  • بهمن ۹ام, ۱۳۹۱

مجموعه آموزش جامع تولید +طرح توجیهی احداث و بهره برداری کارگاه تولید نان فانتزی با ظرفیت 900 تن در سال

توضیحات درباره مجموعه آموزش جامع تولید +طرح توجیهی احداث و بهره برداری کارگاه تولید نان فانتزی با ظرفیت ۹۰۰ تن در سال :
این مجموعه در یک عدد سی دی اماده و فراوری شده و شامل مجموعه فایل های مرتبط با این طرح توجیهی و کارآفرینی میباشد.
در بخش زیر شما می توانید فهرست موجود در طرح توجیهی مرتبط با این مجموعه را مشاهده نمایید.

خلاصه طرح :
موضوع طرح : احداث وبهره برداری کارگاه تولید نان فانتزی
نوع تولیدات وظرفیت : نان فانتزی باظرفیت ۹۰۰ تن درسال
تعداد شاغلین : ۱۷ نفر
مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال)
سرمایه گذاری کل طرح : ۲۷۱۰
سرمایه گذاری ثابت : ۲۴۰۰
سرمایه در گردش : ۲۸۰
در آمد سالیانه: ۳۴۲۰
سود ویژه : ۷۰۲
دوره بازگشت سرمایه : ۴۰ ماه
% نرخ باز دهی سرمایه : ۳۰
۲
مقدمه :
بی شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند دراین
میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود ، که قابلیت تبدیل شدن به نان
را دارد از اهمیت بسزایی برخوردار است . بگونه ای که برخی از اقلام وحشی آن
از حدود پانزده هزار سال قبل از میلاد مسیح در مصر و بین النهرین می روییده
است و دانه های این گیاه در کنار مومیایی های فراعنه مصر از اهرام این کشور
به دست آمده است .
در ایران ، نمونه های گندم در کاوش های باستان شناسی انجام شده در دامغان ،
غارهای نزدیک به دریاچه مازندران وهمدان بدست آمده است و باستان
شناسان عقیده دارند که گندم از حدود ۵ تا ۶ هزار سال قبل از میلاد مسیح در
این مناطق کشت می شده است .
برای پخت نان از زمان های بسیار دور روش های بسیار متنوع و جالبی وجود
داشته است . به احتمال زیاد قدیمی ترین روش پخت نان که بیشتر در میان چادر
نشینان متداول بوده ، روشی است که برای پخت یک نوع نان ابتدایی بنام کوماج
۳
مورد استفاده قرار می گرفته است . پس از آن ، پخت نان های مسطح نظیر
لواش بروی سنگ یا تابه داغ رایج گردید . کم کم تنور هایی که هنوز در بسیاری
از نفادط دنیا به خصوص ایران متداول هستند برای تهیه نان های پهن نظیر
تافتون ولواش اخترا ع گردید . جنس این تنورهاراز خاک رس است بعدها تنور
نان سنگک و بربری مورد استفاده قرار گرفتند که با تغییر مختصری
درکشورهای غربی هم برای پخت نان از آنها استفاده می شود عیب این تنورها
در این است که قطعاتی که اول وارد می شوند آخر خارج می شوند و به علاوه
چون دمای نقاط مختلف تنور یکسان نیست نان های حاصل داری پخت یکنواخت
نیستند برای رفع این نقیسه ، روشهای نوین عمل آوری خمیر وپخت نان ابداع
گردیده که از آن جمله نان های حجیم فانتزی میباشند که علاوه بر پایین بودن
ضایعات نان ، از دوام ماندگاری بیشتری برخوردار بوده وویتامینها وپرتئینهای
موجود درنان به دلیل روش پخت در فرهای گردان یا سینی دار حفظ می گردد
باتوجه به اینکه ، امروزه نیز قوت اصلی ایرانیان نان می باشد ومصرف آن با توجه
به رشد جمعیت افزایش روز افزونی دارد ، توجیه اقثصادی این طرح مناسب
۴
بوده ضمن اینکه با اجرای این طرح ، میتوان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای
ماهر ونیمه ماهر فراهم آورد که با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان
می توانند سهم بسزایی درآن داشته باشند

+…….

در ضمن لازم به یاد اوری است که به همراه این مجموعه ,فایل ها و مجموعه های آموزشی مرتبط ضمیمه و ارسال می شود که راهنمای بسیار جامعی برای شما عزیزان در راستای ایجاد شغلی بهینه و پربارخواهد بود.
تمامی فایل های این مجموعه به صورت
word
یا
pdf
و
power point
است که در زمینه طرح , شغل و یا کار آفرینی فوق جمع اوری شده است.
در ضمن فایل طرح توجیهی که در بالا ذکر شده به صورت فایل word می باشد و به راحتی این طرح توسط شما قابل ویرایش و پرینت می باشد.
لطفا در صورت تهیه مجموعه ما به راهنمای استفاده از این مجموعه دقت فرمایید.
نکته برای آن دسته از افرادی که به دنبال اطلاعات دیگر هستند :
این مجموعه بدون شک راهنمایی کم نظیر برای تجار و یا تولید کنندگان صنایع و مشاغل مرتبط می باشد به طوریکه بعضا راهنمایی برای نحوه و شیوه بهینه تولید می باشد که مطمئنا برای این دسته مفید است.
این مجموعه تنها توسط شرکت نوین پرداز تهیه و فراوری شده است و هر گونه تکثیر و کپی برداری از این اثر ممنوع و مشمول قانون کپی رایت می باشد.
در صورت داشتن هر گونه سوالی لطفا سوال خود را در بخش پیام بفرمایید تا توضیحات لازم برای شما ارسال شود.

نحوه خرید اینترنتیمجموعه آموزش جامع تولید +طرح توجیهی احداث و بهره برداری کارگاه تولید نان فانتزی با ظرفیت ۹۰۰ تن در سال :
لطفاً برای خرید سریع و راحت مجموعه آموزش جامع تولید +طرح توجیهی احداث و بهره برداری کارگاه تولید نان فانتزی با ظرفیت ۹۰۰ تن در سال بر روی دکمه خرید پستی کلیک کنید و فرم سفارش را تکمیل نمایید.

قیمت: ۱۵۰۰۰ تومان
خرید مجموعه آموزش جامع تولید +طرح توجیهی احداث و بهره برداری کارگاه تولید نان فانتزی با ظرفیت 900 تن در سال


برچسب ها : , , , , , ,