فروش پستي طرح توجيهي توليد کمپوت و مرباي کيوي | فروشگاه اینترنتی ایزیلی

فروش پستی طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی

  • اسفند ۲ام, ۱۳۹۱

طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی

توضیحات درباره طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی :
این طرح توجیهی شامل موارد زیر است :
معرفی محصول
مشخصات کلی محصول
شماره تعرفه گمرکی
شرایط واردات
استانداردهای ملی وجهانی
قیمت تولید داخلی و جهانی محصول
موارد مصرف و کاربرد
کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز
کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول
وضعیت عرضه و تقاضا
بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون
بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال
بررسی روند مصرف از آغاز برنامه
بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن
بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم
بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم
در فرآیند تولید محصول
ماشین آلات
بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
محوطه سازی
ساختمان
ماشین آلات
تاسیسات
وسائط نقلیه
تجهیزات و وسائل اداری و خدماتی
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده
هزینه های قبل از بهره برداری
سرمایه در گردش
برآورد حقوق و دستمزد
برآورد آب, برق, سوخت و ارتباطات
هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک
هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید
هزینه های توزیع و فروش
جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید
نتیجه گیری
میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح
وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل حمایت تعرفه گمرکی و حمایتهای مالی
تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحد های جدید
در صورت پیوستن ایران به سازمان تجارت جهانی وضعیت این پروژه ها چگونه خواهد بود
مراجع

*****************************
خلاصه طرح
نام محصول کمپوت و مربای کیوی
ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) کمپوت و مربای کیوی به ترتیب ۱۰۰۰ و ۱۰۰۰ تن در سال
موارد کاربرد
کمپوت کیوی (مصرف مستقیم ، مصرف در تهیه اردوها ، مصرف در تهیه برخی سالادها، مصرف به عنوان صبحانه) مربای کیوی بعنوان صبحانه به صورت تنهایی ویا همراه کره، خامه و سرشیر مواد اولیه مصرفی عمده کیوی
اشتغال زایی (نفر) ۳۰
زمین مورد نیاز (مترمربع) ۳۵۰۰

کمپوت کیوی
کمپوت کیوییک ماده کمک غذایی انسانی محسوب می گردد و از آنجایی که میوه تازه کیوی تنها در فصول خاصی از سال (حدود چهار ماه از سال ) در بازار وجود دارد، از اینرو کمپوت کیوی می تواند به راحتی در کلیه فصول سال عرضه شده و پاسخگوی نیاز مشتریان باشد . علاوه بر کاربرد ذکر شده، کمپوت کیوی نزد افراد بیمار و کلیه اشخاصی که بنا به هر دلیلی امکانیا علاقه ای به مصرف کیوی تازه
را ندارند، براحتی قابل استفاده می باشد. این قابلیت مصرف به دلیل پخته بودن کمپوت و همچنین تغییر جزئی طعم و مزه آن ایجاد می گردد که بدین ترتیب میوه را برای مصر ف افراد حساس به نوع تازه آن امکان پذیر میسازد.

ذیلا موارد عمده مصرف ارائه شده است .
مصرف مستقیم
مصرف در تهیه اردوها
مصرف در تهیه برخی سالادها
مصرف به عنوان صبحانه

در صنعت غذا هر چند که در شرایط خاص و در صورت عدم دسترسی به ماده غذائی مورد نظر ، تا حدودی امکان جایگزینی برخی دیگر از موارد غذائی وجود دارد ، لیک ن این جایگزینی آنچنان از مطلوبیت مصرف برخوردار نبوده و به جر أت می توان گفت که هر ماده غذائی مصرف خاص خود را داشته و مصرف کننده علاقه ای برای جایگزینی آن با سایر مواد غذائی را ندارند . محصولات مورد مطالعه نیز از وضعیت مشابه برخوردار هستند و هر کدام حوزه های مصرف مخصوص بخود را دارا بوده و بازار طالب آن می باشد

نحوه خرید طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی :
لطفاً برای خرید سریع و راحت طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی بر روی دکمه خرید پستی کلیک کنید و فرم سفارش را تکمیل نمایید.

قیمت: موارد مصرف و کاربرد تومان
خرید طرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی


برچسب ها : , , , , , , , ,