خريد ارزان مجموعه آموزش جامع + طرح توجيهي توليد توليد چيپس سيب زميني | فروشگاه اینترنتی ایزیلی

خرید ارزان مجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تولید چیپس سیب زمینی

  • بهمن ۹ام, ۱۳۹۱

مجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تولید چیپس سیب زمینی

توضیحات درباره مجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تولید چیپس سیب زمینی :
این مجموعه در یک عدد سی دی اماده و فراوری شده و شامل مجموعه فایل های مرتبط با این طرح توجیهی و کارآفرینی میباشد.
در بخش زیر شما می توانید فهرست موجود در طرح توجیهی مرتبط با این مجموعه را مشاهده نمایید.

موضوع طرح : تولید چیپس سی بزمینی
ظرفیت : ۵۰۰ تن در سال
سرمایه گذاری کل: ۱۹۲۹ میلیون ریال
سهم آورده متقاضی: ۱۹۹ میلیون ریال
سهم تسهیلات: ۱۷۳۰ میلیون ریال
دوره بازگشت سرمایه: ده ماه
میزان اشتغالزایی : چهارده نفر
روش تولید:
برای تولید چیپس ، لازم است از سیب زمینی مرغوب استفاده شود . سیب زمینی باید درشت ،
سالم ، کاملا رسیده ودارای کمترین مقدار گره وحفره در سطح آن باشد. پس از اینکه سیب زمینی
مرغوب انتخاب گردید، درآب شسته می شودتاگرد وخاک وهرگونه مواد خارجی سطح ازآن پاک
شود. سپس بایدسیب زمینی راپوست کنده وآن را بصورت تراشه های نازک درآورد پوست کندن
سیب زمینی توسط دستگاههای سایش انجام می گیرد. برای این منظور درکارخانه ها بیشتر از
روش سایش استفاده می شود.دراین روش ضایعات سیب زمینی بین ۱ تا ۴ درصد است ، که این
مسئله بستگی به شکل ، اندازه وعمق گره هاوهمچنین مدت زمانی داردکه سیب زمینی در انبار
نگهداری شده است .
چنانچه سیب زمینی پوست کنده را درمعرض هوا قرار دهیم ، رنگ آن تیره مایل به قهوه ای
می شود، که پس از خشک شدن ، تبدیل به خاکستری می گردد.
پس از کندن پوست سیب زمینی ، نوبت به تهیه تراشه های نازکی از آن می رسد ،که اینکار
نیز بوسیله ماشین صورت می گیرد.بدینترتیب که سیب زمینی به داخل ظرف قیفی شکلی بنام هاپر
ریخته می شودوباعبور ازمیان دستگاه مذکور، به درون ماشین برش سرازیر می گردد. در هنگام
برش ، وبمنظور شسته شدن نشاسته از سطح تراشه ها، یک جریان آب دائمی باید از روی آنها
عبور نماید.چنانچه نشاسته از سطح تراشه ها شسته نشود، باعث چسبیدن آنها بهنگام سرخ شدن
خواهد گردید. تعیین میزان ضخامت تراشه ها نیز به عواملی ازقبیل جنس (نوع ) سیب زمینی،
۱ تا ۳ میلیمتر / مدت توقف در انبار، مقدار آماس سیب زمینی و…بستگی دارد ، که معمولا بین ۵
متغییر می باشد.
۰ تا ۱ درصد وزن سیب / میزان ضایعات هنگام شستشو وتهیه تراشه ها ، معمولا بین ۵
زمینی خام مصرف شده است. قبل از ریختن تراشه ها به درون ظروف روغن داغ، باید تا حد
امکان آنها را خشک نمود تا مدت زمان لازم برای سرخ شدن تقلیل یافته(حداکثر رطوبت باید بین
۱ تا ۲ درصد باشد)،درمصرف سوخت نیز صرفه جوئی نمود. /۵
عملیات رنگبری وضد عفونی:
چنانچه تراشه هابامحلول های شیمیائی خاصی آغشته نگردند، ممکن است رنگ آنها به قهوه
ای متمایل شده وبرخی از آنزیم هه نیز درآن باقی بمانند. لذا برای جلوگیری از تیره شدن رنگ
تراشه ها، وضدعفونی کردن آنها، بایستی تراشه هارا درهریک ازمحلول های زیر بمدت یک دقیقه
یا بیشتر غوطه ور نمود:
۰ درصد بی سولفات سدیم / ۱- محلول ۵
۰ درصد) / ۲- محلول اسید فسفریک ونیترات سدیم(جوهرلیمو)واسید سیتریک ( ۵
۰ درصد) / ۳- محلول اسید هیدرو کلریک (جوهر نمک )واسید فسفریک

+…….

در ضمن لازم به یاد اوری است که به همراه این مجموعه فایل ها و مجموعه های آموزشی مرتبط ضمیمه و ارسال می شود که راهنمای بسیار جامعی برای شما عزیزان در راستای ایجاد شغلی بهینه و پربارخواهد بود.
تمامی فایل های این مجموعه به صورت
word
یا
pdf
و
power point
است که در زمینه طرح فوق جمع اوری شده است
در ضمن فایل طرح توجیهی که در بالا ذکر شد به صورت فایل word می باشد و به راحتی این طرح توسط شما قابل ویرایش می باشد.
لطفا در صورت تهیه مجموعه ما به راهنمای استفاده از این مجموعه دقت فرمایید.
نکته برای آن دسته از افرادی که به دنبال اطلاعات دیگر هستند :
این مجموعه بدون شک و مطمئنا راهنمایی کم نظیر برای تجار و یا تولید کنندگان صنایع و مشاغل مرتبط می باشد به طوریکه بعضا راهنمایی برای نحوه و شیوه بهینه تولید محصول نیز از نتایج پر ثمر این محصول می باشد می باشد که مطمئنا برای این دسته مفید است.

این مجموعه تنها توسط شرکت نوین پرداز تهیه و فراوری شده است و هر گونه تکثیر و کپی برداری از این اثر ممنوع و مشمول قانون کپی رایت می باشد.

نحوه خرید اینترنتیمجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تولید چیپس سیب زمینی :
لطفاً برای خرید سریع و راحت مجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تولید چیپس سیب زمینی بر روی دکمه خرید پستی کلیک کنید و فرم سفارش را تکمیل نمایید.

قیمت: ۱۵۰۰۰ تومان
خرید مجموعه آموزش جامع + طرح توجیهی تولید تولید چیپس سیب زمینی


برچسب ها : , , , , , ,