خريد ارزان طرح توجيهي واحد توليد کنسرو غذاهاي دريايي | فروشگاه اینترنتی ایزیلی

خرید ارزان طرح توجیهی واحد تولید کنسرو غذاهای دریایی

  • اسفند ۸ام, ۱۳۹۱

طرح توجیهی واحد تولید کنسرو غذاهای دریایی

توضیحات درباره طرح توجیهی واحد تولید کنسرو غذاهای دریایی :

مناسب برای
اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی اعتباری
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده
گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون
ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

خلاصه طرح :
در این طرح به بررسی واحد تولید کنسرو غذاهای دریایی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چند فصل میباشد که به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و … پرداخته است ، فصل بعدی به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی انسانی ، نحوه تامین سرمایه و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ،و فصل های دیگر به بررسی طرح از دیدگاه اقتصادی پرداخته است ( طرح توجیهی یا bp ) ، عناوینی از قبیل نیروی انسانی مورد نیاز ، میزان سرمایه گذاری ، مواد اولیه مورد نیاز ، ماشین آلات مورد نیاز و … از جمله عناوین موجود در این فصل میباشد ، در نهایت فصل آخر به بیان نتیجه اجرای طرح می پردازد .

خلاصه طرح
نام محصول کنسرو ماهی و پودر ماهی غیرخوراکی
موارد کاربرد غذای آماده خانوارها و خوراک دام طیور
و آبزیان
ظرفیت پیشنهادی طرح:
کنسرو ماهی ۲,۲ (هزار تن)
پودر ماهی غیر خوراکی ۱ (هزار تن)

۱٫ ظرفیت
۲٫ سرمایه گذاری کل
۳٫ سهم آورده متقاضی
۴٫ سهم تسهیلات
۵٫ میزان اشتغالزایی
۶٫ دوره بازگشت سرمایه
۷٫ ماشین آلات و تجهیزات اصلی
۸٫ لیست تاسیسات، تجهیزات و لوازم جانبی
۹٫ ویژگی های فرآیند و نکات فنی و شرایط عملیاتی
۱۰٫ زمین و ساختمان ها
۱۱٫ کل انرژی مورد نیاز
۱۲٫ اقلام اصلی سرمایه گذاری ثابت
۱۳٫ قیمت تمام شده و فروش محصول
۱۴٫ سود و زیان سالانه
۱۵٫ نقطه سر به سر

عمده مواد اولیه مصرفی ماهی مورد استفاده در کنسرو
میزان مصرف سالیانه مواد اولیه
ماهی هوور ۳ (هزار تن)
ضایعات ماهی و ماهیان غیرخوراکی ۰,۵ (هزار تن)

سرمایه طرح ارزی (هزار دلار) ۱۰۵ گذاری ثابت ریالی (میلیون ریال) ۱۱۵۵۰
سرمای طرح ارزی (دلار) – ه در گردش ریالی (میلیون ریال) ۱۳۹۴۰
زمین مورد نیاز (مترمربع) ۶۰۰۰
تولیدی(مترمربع) ۷۵۰
زیربنا انبار(مترمربع) ۶۰۰
خدماتی(مترمربع) ۳۵۰
آب(مترمکعب) ۴۸۰۰۰
مصرف سالیانه آب، برق و گاز برق(کیلووات) ۸۱۶۰۰۰
سوخت(لیتر) ۹۰۰۰۰
محلهای پیشنهادی برای احداث واحد صنعتی
استانهای هرمزگان، سیستان و
بلوچستان، خوزستان، بوشهر، مازندران،
گیلان و گلستان

شماره مجوز محصول اور جینال۵۴۱۰۷۵۶۸/۱۲

این محصول به صورت pdf بابسته بندی شکیل وبصورت اورجینال ارسال میگردد

نحوه خرید طرح توجیهی واحد تولید کنسرو غذاهای دریایی :
لطفاً برای خرید سریع و راحت طرح توجیهی واحد تولید کنسرو غذاهای دریایی بر روی دکمه خرید پستی کلیک کنید و فرم سفارش را تکمیل نمایید.

قیمت: ۱۴٫ سود و زیان سالانه تومان
خرید طرح توجیهی واحد تولید کنسرو غذاهای دریایی


برچسب ها : , , , , , , , ,