خرید آموزش کارگردانی و فیلمبرداری دوبله فارسی
- دی ۵ام, ۱۳۹۱
توضیحات درباره آموزش کارگردانی و فیلمبرداری دوبله فارسی :
آموزش کارگردانی و فیلمبرداری دوبله فارسی
قابل استفاده دانشجویان رشته فیلمبرداری و کارگردانی و تمام علاقه مندان
از مبتدی تا حرفه ای به روش اسپیلبرگ و ویکتورمیلت
در این مجموعه با چگونگی کارگردانی و فیلمبرداری
فیلمهای هنری – مستند – تیزرهای تبلیغاتی و فیلم کوتاه و بلند و …
از سطح کاملا مبتدی تا حرفه ای آشنا شوید .
عناوین این دوره آموزشی :
آموزش چگونگی گرفتن گزارشهای تصویری – سوالات خاص گزارش
نحوه ارتباط مردم با دوربین – نحوه ارتباط کارگردان با بازیگران
تحلیل در فیلمبرداری – گرفتن چگونگی تصویر مشخص و پشت زمینه مشخص
استفاده از تکنیکهای close up , zoomout , cut way
آموزش کامل نورپردازی – استفاده از فیلترهای مختلف
چگونگی استفاده از دو دوربین یا چند دوربین در فیلمبرداری
تکنیکهای گرفتن فیلم از جمعیت – استفاده از رفلکتور
آموزش تکنیکهای کارگردانی مستند
(پرسش – گوش دادن – خلق صحنه های خاص و ..)
آموزش تعیین زاویه برای دوربینهای مختلف که روی سوژه تنظیم میشود
آموزش استفاده از لنزهای مختلف برای تغییر رنگ تصویر
آموزش درباره سرعت ضبط تصاویر توسط دوربین و تعداد فرمها
آموزش چگونگی نورپردازی با لامپها و نورهای مختلف در تصاویر مختلف
آموزش کارگردانی و فیلمبرداری در ایجاد تصاویر قدیمی و سیاه و سفید
و استفاده از جلوه های ویژه ماننده مه و باران و …
آموزش استفاده از تکنیکهای سایه روشن و hypergain , night shot
آموزش انواع زمانبندی برای زوم و سرعت در تصویر
و گرفتن و ایجاد فلش بک در فیلم
چگونگی گرفتن تصویر در حالتهای :
wide shot – light lowangle
medium – eye level
dutch tilt -tight
medium – high angle
chest height – new background
wide – high angle
medium – long telephoto
استفاده از تکنیک گاه گذر و چگونگی استفاده از کلاکت
آشنایی با تجهیزات و لوازم جانبی فیلمبرداری
مانند سه پایه – باتری – قطعات جانبی – کنترل کننده ها
پایه تک – پایه دوشی – انواع میکروفون ها – بوم
و کاربرد آن و موارد بسیاری که در این مجموعه با آن آشنا خواهید شد
قابل اجرا در دستگاههای پخش dvd
نحوه خرید اینترنتیآموزش کارگردانی و فیلمبرداری دوبله فارسی :
لطفاً برای خرید سریع و راحت آموزش کارگردانی و فیلمبرداری دوبله فارسی بر روی دکمه خرید پستی کلیک کنید و فرم سفارش را تکمیل نمایید.